Du er landet på Balancebræt.dk, det helt rigtige sted at finde Toorx balancebræt. Vi har udvalgt de 1 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 1 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Toorx balancebræt tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Toorx Balancebræt

  • Mærke: Toorx

Sidste produkt på vores liste er Toorx Balancebræt som vi har fundet til 199,- hos Fitnessshoppen.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Et superlækkert balancebræt med skridsikker overflade.
Et balancebræt giver dine muskler styrke og balance og er specielt velegnet til genoptræning, da du langsomt kan styrke dine muskler.
Balancebrættet fra TOORX er udført i træ og har en diameter på 40…

Tjek bedste pris ❯❯

Dyreste Toorx Balancebræt på listen er Toorx Balancebræt fra Fitnessshoppen.dk med en pris på 199.00. Billigste udvalgte Balancebræt er Toorx Balancebræt som du kan købe for 199.00 hos Fitnessshoppen.dk. Forskellen på de to priser er 0 kr.
Ovenstående Toorx Balancebræt data og priser er hentet fra 1 butikker (Fitnessshoppen.dk). Alle Toorx Balancebræt tilbud er opdateret i dag 27-01-2023. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Balancebræt guides:

Fandt du ikke det rigtige Balancebræt blandt de 1 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Balancebræt: