Skal du prøve Paddle Board? 3 gode grunde til at Paddle Boards er sjovt, og 4 tips til at få en god første gang

En af de helt store ting, som blev et kæmpe hit i sommers, ja det er Paddle Boards. Disse Paddle Boards slog alle rekorder, og enormt mange danskere ønskede at være med på bølgen. At holde sommer i Danmark, blev derfor pludselig til en mulighed for at se mennesker på Paddle Boards over alt nær de danske kyster.

Skal du også være med på bølgen, og vil du vide mere om hvor sjovt Paddle Board kan være, og hvad du bør vide når du skal ud på din første tur, så læs med her.

Kom med på bølgen

Det kom som et lyn fra en klar himmel, da det lige pludselig blev et alle mands ege at have et Paddle Board. Du kanne se Paddle Boards så langt øjet dækkede på de varme sommerdage, og folk hyggede sig gevaldigt på vandet. Det var altså et skønt syn, og en dejlig dille der tog Danmark med storm.

Skal vi være med på bølgen ja så er der en del information som kan være rigtig god at have, før du tager din første tur. Både hvordan du får det sjovest, men også hvordan du får den aller bedste første tur på et Paddle Board.

Hvorfor er Paddle board sjovt?

Sidder du og overvejer hvorfor Paddle Boards egentlig er så sjove? Ja så kommer der her tre gode grunde til dette. For det første så er Paddle Boards super sjove, fordi du får muligheden for at opleve vandet og livet i vandet på en helt anden måde end man normalt gør når man befinder sig på landet. Man ser altså meget mere liv og oplever et helt nyt dyreliv end man normalt kender til.

Paddle Boards er også sjove, fordi det gør det muligt for dig, at bruge tid med dine venner og veninder på en ny måde. I kan hygge jer med husk, leg, snakke, drikke lidt eller spise mad, ja alt kan foregå ude på vandet. Et Paddle Board åbner altså op for et nye være sted for jer.

Paddle Boards er derudover sjove, fordi du lærer rigtig meget om din egen krop. Du får en helt ny forståelse af hvordan din krop bevæger sig. Du mærker muskler du ikke normalt tænkte over, men som er vigtige for både din balance og din fart.

Tre tips til at få en god første tur på Paddle Board

For at sikre, at du får en god første tur på Paddle Board, så er der her tre rigtig gode tips til en god første tur på Paddle Board.

 1. Det første tip, som i al sin enkelhed også er den der er aller vigtigt, ja det er at du træner din balance. På et Paddle Board er det afgørende at du har en god balance og forstår din krop.
  Du kan derfor med stor fordel træne din balance inden du kommer på Paddle Boardet, ved at benytte et balancebræt.
 2. Et andet godt tip, er at du før du stiger op på Paddle Boardet, har lært hvorledes Paddle Boardet bedst navigeres. Hvilken vej skal pagajen vende, hvilken vej skal du padle hvis du skal vende, har du husket din sikkerhedsline om benet?
  Ja der er mange gode spørgsmål og ting du bør gennemgå før første tur, således dette er på plads.
 3. Snak med en der er øvet. Som det tredje og sidste tip til en god første tur på Paddle Board, så anbefales det at snakke med en der er øvet.
  De har masser af erfaring og kan hjælpe og støtte dig. Har du eksempelvis problemer med balancen, så kan de give dig mere træning, eller andre fif du kan øve på dit balancebræt.
  De kan også kigge på den måde du står på, eller hjælpe dig til den bedste teknik. Så allier dig med nogle der ved hvad det handler om.

Kom ud på vandet

Skynd dig ud på vandet og hyg dig med dit Paddle Board. Hvis du lige nu står uden et paddleboard, så kan du klikke her og se et stort udvalg af skønne Paddle Boards, som med sikkerhed kan sikre dig en skøn sommer på vandet. Her er både til øvede og nybegyndere, der er altså noget for enhver, og du kan uden tvivl finde noget der passer til dig. 

Menu
Top